Michael Kors väskor

Michael Kors väskor är både snygga och praktiska och inte en helt ovanlig syn när man är ute på stan. Nuförtiden ser man var och varannan modemedveten tjej bära runt på en Michael Kors Hamilton och du hittar Michael Kors väskor hos flera återförsäljare i Sverige.

Jag själv använder ofta min Hamilton och tycker att det är ett av det bästa köp jag har gjort! Det är en snygg märkesväska från Michael Kors, där jag får plats med allt jag behöver ha med mig under dagen. Till den har jag även köpt en svart Michael Kors plånbok, Jet Set travel, som brukar ligga nedslängd i väskan.

michael kors väskor online

Designen på en Michael Kors märkesväska kan beskrivas som enkel, kvinnlig och med en lyxig jet set känsla. Det finns väskor i många olika modeller så som tote, crossbody, clutches och axelremsväska. Då priset på en väska i underlinjen MICHAEL Michael Kors, som finns att köpa online i Sverige, är lägre än på många andra typer av märkesväskor så kan det vara något för dig som letar efter en trendig väska av bra kvalité att överväga att investera i. Här kan du se ett stort utbud av Michael Kors väskor online som går att köpa i Sverige.

Det finns även billigare kopior av Michael Kors väskor online, något som man dock inte rekommenderar att köpa då kvalitén kan vara sämre, samt att om du har otur så syns det att din väska är en kopia. Då är det bättre att försöka hitta en Michael Kors väska på rea i en nätbutik som denna. Alternativt köpa en begagnad Michael Kors väska.

Our Mercer crossbody is vacation red-y. #LivingInColor

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Bright idea: actress @KellyRohrbach gets #SidewalkSpotted layering her Scout crossbody and Mercer tote.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Michael Kors & MICHAEL Michael Kors

Michael Kors kollektionen är modehusets huvudlinje, med väskor som är dyrare och högre prissatta än den ready-to-wear kollektion som tillkom senare. Det här är ett alternativ för dig som har tänkt investera ganska mycket i en designerväska då priset på en Michael Kors väska ligger runt 10 000 till 30 000 kronor.

Everyone’s favorite Hamilton gets a dose of flower power with our mix-and-match straps. #LivingInColor

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

I ready-to-wear kollektionen MICHAEL Michael Kors finns dock många snygga väskor av god kvalitét, som säljs till ett betydligt lägre pris än de i modehusets huvudlinje. Precis som för produkterna under varumärket Michael Kors så är desigen sofistikerad, modern och glamorös.

Väskorna i MICHAEL Michael Kors linjen har även ofta en känsla av ungdomlighet och streetstyle i sin design. En MICHAEL Michael Kors väska eller plånbok går att hitta från cirka 1 000 till 3 000 kronor, så det är en betydande prisskillnad från Michael Kors kollektionen. Det är enklast att köpa märkesväskor online, när det gäller den billigare kollektionen.

Michael Kors Jet Set Travel Tote

Det här är en riktigt vacker tote väska som ingår i Michael Kors Jet Set design. Väskan är tillverkad i saffiano läder, ett glansigt läder av unik karaktär. Insidan är fodrad och förutom ett större fack finns sex stycken mindre fack för att man enkelt ska kunna organisera sina tillhörigheter i den stora väskan. Michael Kors Jet Set Travel Tote kostar cirka 3 000 kronor om du köper den online i Sverige, och då har du investerat i en riktigt snygg väska att bära omkring på ute på stan.

Svart Jet Set tote.
Röd Jet Set tote.

Michael Kors LG Phone Crossbody

Det här är en otroligt söt liten crossbody väska från Michael Kors. Den finns i både svart, för en mer klassisk look, eller rosa som jag ändå måste säga att jag personligen föredrar. Michael Kors LG Phone Crossbody är tillverkad i saffiano läder och har en avtagbar och justerbar axelrem. Inuti väskan finns två stycken fack samt plats för mobil. Perfekt att ha när man inte behöver så mycket saker med sig!

Rosa crossbody.
Svart crossbody.

Michael Kors Hamilton

Om du letar efter en stilren och snygg väska så är Michael Kors Hamilton en modell att spana in. Den är tillverkad i äkta skinn med textilfoder och har ett magnetlås som gör det enkelt att stänga väskan. Den tillhörande axelremmen har en fin kedja som detalj och det kostar cirka 3 400 kronor att köpa väskan på nätet i Sverige. Michael Kors Hamilton tillverkas i mörkbrun och svart och har guldfärgade detaljer.

michael kors väskor online

Hitta din Michael Kors favorit hos boozt.com! Se hela utbudet här.

Michael Kors som designer

Michael Kors är en amerikansk designer och om du tycker att du känner igen honom så kan det bero på att han var en av domarna i Project Runway. Designern medverkade även som sig själv i ett avsnitt som handlade om Fashion Week i den populära serien Gossip Girl.

Det är inte alla som känner till att Kors födelsenamn är faktiskt Karl Andersson och att hans far har svenska släktingar. Det var inte fören hans mor gifte om sig som han ändrade både sitt efternamn Kors och förnamn till Michael. Designern är född och uppvuxen i New York i USA. Michael Kors hade ett stort intresse för mode redan från unga år, vilket kan bero på att hans mamma varit modell. När hon gifte om sig var det Kors som designade om sin mammas brudklänning inför bröllopet, han var då 5 år gammal.

Michael Kors lanserade sin första klädkollektion för kvinnor 1981. Han blev designer hos Celine samtidigt som han, efter en konkurs, lyckades han lansera en egen produktlinje med lägre priser 1997. År 2003 lämnade dock Kors modehuset Celine för att fokusera på sitt egna varumärke som har blivit en succé. En mängd kända kvinnor har burit hans plagg och väskor, bland annat Michele Obama, Angelina Jolie och Jennifer Lawrence.

En annan populär designer är Marc Jacobs. Du kan läsa mer om honom och Marc Jacobs väskor här.